Domini de Ramón Navarré a la Copa d’Espanya

foto: Organització Haría Extreme

foto: Organització Haría Extreme

La segona prova de la Copa d’Espanya FEDME va disputar-se este diumenge passat a Haría (Lanzarote), sobre diversos recorreguts que oferia la Haría Extreme. En categoria Cadet masculina el corredor Ramón Navarré (Mur i Castell – Tuga) és clár dominador després d’altra victòria, la segona, d’esta competició. Esta vegada davant dos corredors andalusos, amb els que completà el podi. En esta ocasió Júlia Font (Amics VTF) no va participar, encara que també manté el liderat gràcies al primer lloc aconseguit a la primera prova disputada a Cantàbria, en categoria Júnior.. La següent etapa de la competició es celebrarà a Guipúscoa al mes de juliol. Tant el corredor de La Vall d’Uixó com la de Fondeguilla poden proclamar-se campions d’Espanya d’ambdós categories. En eixe cas estrenarien el títol nacional, ja que esta temporada s’inicia la competició de categories inferiors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: