Melisa Galí es posa quarta a la Copa d’Espanya

foto: Kataverno

foto: Kataverno

La corredora de Gilet es posa en quarta posició a dos proves a disputar de la Copa d’Espanya FEDME. Melisa Galí (Mur i Castell – Tuga) ha obtés una desé lloc a la primera prova de Cantàbria (Trail RAE Otañes) i un seté a la de Lanzarote (Haría Extreme). D’esta manera, amb 122 punts acumulats, arriba a fregar llocs de medalla. Té per davant les basques Elena Calvillo (130 punts) i Nerea Amilibia (138 punts), i a la balear Eva María Moreda (156 punts) líder destacada. No obstant, corredores com la castellana Nuria Domínguez, la catalana Ragna Debats i les basques Maite Maiora i Aitziber Ibarbia només han disputat una de les quatre curses de les que consta la competició. Pel què encara és difícil entrar entre les cinc primeres. Ànims per a Melisa, enhorabona i endavant!

Etiquetes:

One Comment to “Melisa Galí es posa quarta a la Copa d’Espanya”

  1. Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: