Sebas corre pel cel

Sebas_SanchezSebas Sánchez va participar a la Maratona del Cielo, una de les clàssiques maratons alpines que es va disputar diumenge entre Aprica i Cortegno Golgi (Itàlia). Sebas és un dels corredors valencians amb major experiència internacional, i ja va participar a esta cursa la temporada que aconseguí el bronze mundial el Running Team, allavors l’equip on militava. L’atractiu d’esta marató és el recorregut de 42 kms i un desnivell de 3.090m+ i 3.370m- que apropa els corredors al cel, per la llarga carena que recorreix el “Sentiero 4 Luglio“.

La prova formava part del Campionat Italià d’Skyrunning i el de Petrer va aconseguir la setena posició (4:39:41). Tadei Pivk guanyà esta prova que servirà per formar la “squadra” italiana que es presente als Campionats d’Europa d’este mes a Dolomites.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: