Sònia Escuriola sub-campiona autonòmica, …de Catalunya!

Sonia_EscuriolaLa corredora Sònia Escuriola es va proclamar este cap de setmana passat sub-campiona de la Copa Catalana FEEC-Lafuma de Curses d’Ultra Resistència, lo que ve a ser una lliga autonòmica d’ultra-trails. Les proves que han format part d’esta Copa han sigut la UT Muntanyes Costa Daurada (90km/5000m+), UT Coll de Nargó (98km/4500m+), Volta a la Cerdanya (85km/4500m+) i la Travessa Núria-Queral (92km/5800m+), disputats entre abril i juliol. La corredora de Cabanes només ha sigut superada per la catalana Olga Mankó. El seu company del club GR33 Tottrail David Mundina ha aconseguit també un bon resultat, cinqué en categoria masculina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: