Quart lloc per a Juanma Jiménez a la TDS!

juanma4El corredor del Runnersworld Valencia ha complert l’objectiu de la temporada, lluir a la TDS (Sur les Traces des Ducs de Savoie). Quart lloc guanyat a poc a poc, des de darrere i millorant les seues espectatives. Gràcies al seguiment proporcionat per l’organització de l’Ultra-Trail du Mont-Blanc hem pogut seguir la prova.  Juan María Jiménez ocupará la tercera plaça en categoria sènior. L’any anterior aconseguia entrar entre els 50 primers a la més competida CCC.

També ha sigut protagonista el corredor d’Elda Dani Amat, que ha estat valent, inclús dominant la prova durant la primera part. Finalment ha sigut superat per diversos corredors arribant a meta en novena posició. És la cinquena participació de Dani en Chamonix, les anteriors en la UTMB, prova reina.

El guanyador ha sigut el català Arnau Julià, del team Buff.

La TDS és una de les quatre proves que formen part d’este event internacional, l’ultra-trail més popular del món i cita imprescindible per als aficionats. El circuit dóna mitja volta al massís del Mont-Blanc recorrent la Vall d’Aosta, l’Alt Tarantaise i el Beaufortain amb una distància de 119 km i 7.250 m+ de desnivell amb eixida des de Courmayeur (ITA) i arribada a Chamonix (FRA).

Etiquetes:

2 Trackbacks to “Quart lloc per a Juanma Jiménez a la TDS!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: