Salva Puchades i Cristina Castillo, medallistes de la Copa d’Espanya de carrera vertical 2013

Primera medalla per a Puchades (plata) i tercera per a Castillo (bronze), en les categories Júnior i Veterana.

crisEl passat 4 d’agost va disputar-se a Brañosera (Palència) la darrera prova de la Copa d’Espanya de carrera vertical, la novena Cronoescalada al Torreón. Amb esta cita finalitzava la competició FEDME després de disputar-se les proves de Lleida (Cara Amón) i Cantàbria (KV Fuente Dé). La Cronoescalada al Torreón és una cursa vertical de 7.8 kms i 1.060 m+ de desnivell.

Salvador Puchades (S.M. C.D. Runnersworld) aconseguia la tercera plaça de la prova i d’esta manera es penjava la plata en la categoria Júnior. Cristina Castillo (FEMECV), en sub-categoria veterana, feia valdre un quart lloc per poder assolir el bronze d’esta competició. És el tercer bronze de Cristina en una competició FEDME contant amb els Campionat i Copa d’Espanya de carrera en línia aconseguits en 2009. Mentre que la de Salva és la primera de moltes opcions que encara li en queden.

Els campions d’Espanya d’esta modalitat han sigut Joan Freixa i Laura Orgué, tots dos de la federació catalana. El proper 10 de novembre tindrà lloc a Finestrat l’altra competició d’esta modalitat, carrera vertical, amb la disputa del Kilòmetre Vertical Puig Campana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: