GR10-Xtrem a la vista. S’apropa el primer Ultra de l’any

cartel_GR10_Xtrem_2014_OK_webDissabte 11 de gener tindrà lloc la cinquena edició del GR10-Xtrem Valencia Ultra Trail, la gran travessa entre Puçol i Andilla.

La competició va tancar inscripcions el mateix dia que s’oferien els 300 dorsals disponibles, amb l’exigència inclús per als seus participants d’haver finalitzat un trail de més de 60 kms durant la temporada.

El GR10-Xtrem és un ultratrail de 93 kms i 3.800 m+ amb eixida desde la població marítima de Puçol i arribada a l’altra banda de València, a Andilla. El repte consisteix en creuar tot el sender GR10 valencià, és a dir, seguir les marques blanques i rotges sense eixir-s’en del sender. Els municipis per on passaran els corredors seran els de Puçol, amb eixida a les sis del matí, Segart, Serra, Gátova, Alcublas, Altura, Sacañet, Canales i Andilla. La meta estarà situada a La Pobleta.

En la darrera edició va guanyar Gabriel Valero, que ha confirmat la seua participació, i la catalana Berta Moreno. Míryam Talens (bronze al Campionat d’Espanya d’Ultratrail) estarà en línia d’eixida per intentar millorar la segona posició de 2013. Juntament amb l’alzirenya Alicia Chaveli (1a Aneto UT) la basca Silvia Trigueros (5a en UTMB) o la suïssa Denis Zimmermann (3a en TransGranCanaria), com a candidates al podi.

Gabriel tindrà també molts corredors que vullguen trencar la veta de meta, per exemple el leonés Felipe Artigue (4t a l’EhunMilak), el basc Iñaki Catalán (guanyador del G2H) o el portugués Pedro Marques que seran seriosos aspirants. Juntament amb el de Rocafort, Juanma Jiménez (4t a la TDS) és el més seriós dels aspirants per part valenciana.

L’organització està formada pel club CXM València amb la col·laboració dels clubs locals C.Atl. Puçol, C.E.M. El Castell de Serra, C.D.M. Bardés i diversos voluntaris de les poblacions per on passarà esta romeria de valents el proper dissabte 11 de gener.

Etiquetes:

One Trackback to “GR10-Xtrem a la vista. S’apropa el primer Ultra de l’any”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: