Ana Conde plusmarquista femenina al Maratón Espadán

Ana Conde foto Cristobal ColonLa basca Ana Conde (en la foto) ha aconseguit la victòria en la 16a Maratón Espadán disputada este matí a Sogorb, a més a més, ha establert la millor marca femenina de tots els temps. No només la marca de Silvia Sos (4:19:42) sobre el nou recorregut, més exigent, si no la de Marta Vidal (3:57:58, fent setena de la general) aconseguida en l’antic circuit. Ana ha entrat en desena posició de la general, i superant altra corredora de gran nivell com la castellana Nuria Domínguez. Ana Conde entrà per la porta gran de les curses per muntanya al véncer la prova del Campionat d’Espanya de Clubs FEDME en 2011 (a Vitoria-Gasteiz), i disputar la Copa d’Espanya la temporada següent aconseguint dos segones posicions (darrere d’Oihana Kortazar). Després de 2013 sense cap aparició, escomença la temporada amb un resultat espectacular.

Quant a resultats masculins, Carlos Aguilella (vencedor del Maratón Aneto 2012) ha superat el manxec Santi García Soria i escriu el seu nom entre els guanyadors d’esta competició, de les més clàssiques del calendari trail valencià. Esta ha sigut l’edició més nombrosa de les setze, fregant els mils arribats a meta.

MAS: 1. Carlos AGUILELLA PALLARES (Mur i Castell Tuga) 3:43:21; 2. Santiago GARCIA SORIA () 3:45:08; 3. Luis Pablo MONTOYA DEL POZO () 3:45:35
FEM: 1. Ana CONDE BERNAL (Zortzietakoak-Gaikar) 3:53:43; 2. Nuria DOMINGUEZ AZPELETA (Buff) 4:17:32; 3. Estefania BARREDA QUEROL (A.D. Maestrazgo) 4:51:39
TOTAL: 994
CLASSIFICACIÓ
Palmarès

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: