La Valldigna acollirà la final del Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana

femecvLa ciutat de Tavernes de la Valldigna serà la protagonista de la final de la Lliga de carrera per muntanya del 2014, que enguany arriba a la 16a edició. La cita serà el 2 de març, i s’hi concentraran els millors esportistes de la Comunitat Valenciana de carreres per muntanya .

El recorregut de la prova ha variat respecte a edicions anteriors del 2001 i 2009 , amb sortida i arribada des de la mateixa plaça Major de Tavernes . Aquest és un trajecte nou i inèdit per als participants , ja que els 22.6 km dels que consta la prova amb els seus 1.295 de desnivell positiu i 1.279 de negatiu, passa pels termes municipals de la comarca de la Valldigna, Benifairó i Tavernes de la Valldigna, la fan una prova molt interessant i competitiva . Tot just existeixen 2 minuts de diferència entre el primer al segon corredor de la classificació provisional de la lliga i el campionat es decidirà a Tavernes de la Valldigna.

El Club d’Atletisme la Valldigna, la ciutat de Tavernes de la Valldigna i la Valldigna s’han bolcat en la celebració d’aquest tan important esdeveniment , que concentrarà més de 400 corredors federats del País Valencià i alguns de la resta de l’Estat Espanyol i, que a més, compten amb la valuosíssima col·laboració de les associacions, comerciants i empreses d’hostaleria de la comarca, fet que la converteix en un bon reclam socioeconòmic i de promoció turística, historicoartística i monumental de la comarca de la Valldigna.

La Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de Comunitat Valenciana ve disputant aquest tipus de proves esportives de les Carreres Per Muntanya des de l’any 1998. Aquestes proves, que en l’actualitat tenen una gran acceptació entre els milers practicants que practiquen aquesta modalitat esportiva a tot el món , ja estan consolidades en les principals ciutats que comparteixen la seva situació geogràfica amb la muntanya.

Informa: Grup Muntanya Valldigna

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: