Projecte Penyagolosa Trail Saludable

La cursa CSP115 és una prova de llarga durada que es realitza a la província de Castelló. La seua distància és de 118 km amb un desnivell acumulat de 5439 metres de pujada i 4227 metres de baixada. Té la seva eixida a Castelló, a nivell del mar, i l’arribada a l’ermitori de Sant Joan de Penyagolosa, a 1280 metres. És una carrera que complirà la seua tercera edició, sent, per segon any consecutiu, Campionat d’Espanya de ultratrails. Aquesta cursa és conseqüència de l’evolució de la prova per muntanya de la Marató i Mitja que té un recorregut de 65 Km i que es porta realitzant més de 15 anys consecutius.

Per a aquest any i a través de l’organització del II Congrés de curses per muntanya (del 24 al 26 d’octubre de 2014) la Universitat Jaume I, el club de muntanya Desert Amunt i Penyagolosa Trails pretenen posar en marxa una investigació pionera a Espanya que permeti obtenir dades per a una millora de la salut dels corredors per mitjà del mesurament de factors psicològics, d’hàbits d’entrenament, així com paràmetres físics com l’evolució del pes , la tensió arterial, analítiques sanguínies, etc.

Aquest document pretén explicar-vos com portarem a terme la investigació, així com, què avaluacions s’us faran i de quina manera procedirem a la recollida de les dades.

Informa: Universitat Jaume I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: