Trimuro Trail canvia de data per al 21 de setembre

Sin títuloEl club Trimuro, organitzador de la tercera prova del Circuit Xitxarra Trail “I Trimuro Trail”, comunica què la Conselleria de Medi Ambient ha rebutjat la celebració de la cursa prevista per al 29 de juny.  Una de les raons fonamentals és què a finals de juny entrem en alerta 3 contra incendis i suposaria un perill per a participants i per a la pròpia muntanya.  El club Trimuro ha decidit canviar la data de la celebració de la seva prova, així com també el seu recorregut, què passarà a celebrar-se el dia 21 de setembre.  Seguirem informant-vos, gràcies per la vostra comprensió.  Avant el Xitxarra!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: