10 anys en fa… de la Marató de Muntanya de la Marina Alta en la Copa d’Espanya FEDME

correrxmuntanya_marato_marina_alta_2004

El 18 d’abril de 2004 es va disputar a Gata l’ara retomada Marató per Muntanya de la Marina Alta. Esta cursa obria el calendari FEDME amb la Copa d’Espanya, en la seua segona edició. L’organització de la S.M. del Grup Espeològic Gatense va dissenyar altre circuit inèdit per a esta sisena edició.

A Gata es va viure un duel bellíssim entre tres clàssics de les curses per muntanya a Espanya, Fernando García (MAD), Miguel Ángel Sánchez (VAL) i Quico Soler (CAT), encapçalaren la Marató sense rivals a prop (els tres en la foto). La lluita final va deixar en eixe ordre el podi. Per primera vegada el “pare” de l’skyrunning a esta banda dels pirineus era derrotat, no sense donar batalla, doncs va estar atacant en cada baixada. Els altres dos dominarien esta competició durant els següents anys, Miguel Ángel seria Campió eixe any per segona vegada. I encara cap valencià a tornat a pujar a lo més alt d’este podi. Entre les xiques Roser Español (CAT) va guanyar la prova, per davant de Yolanda Santiuste (MAD). Que escomençaven a dominar el territori trail espanyol. Tercera va ser Míryam Talens (VAL), la única encara en actiu de tots els anomenats abans, i amb el mateix talent que allavors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: