3 preguntes 3, a Mari Tamarit: “Sempre dic què jo sóc més muntanyera que corredora”

mariMari Tamarit (Ontinyent, 1986) encara no encapçala titolars de les curses per muntanya. Encara. Potser véncer el Trail Largo (47km) del Desafío Lurbel fa una setmana siga la llumeneta que il·lumine altres resultats futurs. De moment anem a conéixer-la amb 3 preguntes, només 3.

Per a qui no et coneixem, quan escomences a córrer per muntanya, i si abans practicaves altres esports.

Vaig escomençar a correr per muntanya fa dos anys, El 1 d’Abril del 2012 vaig participar en la meua primera cursa que va ser la Mitja Marató de Muntanya de Carrícola. Abans de correr per muntanya sí practicava altres esports, he fet molt de senderisme i també he fet molta bici de muntanya, però sempre amb amics. Un poc abans també practicava lo típic de gimnás, spinning, step i coses així. Però mai he fet atletisme.

Què t’ha paregut guanyar el Trail Largo del Desafío Lurbel? Són este tipus de recorreguts els que més t’agraden?

Guanyar el Trail Largo del Desafío Lurbel ha sigut fins la data lo més important que he aconseguit, m’ha plenat moltíssim i m’ha donat molts ànims per a continuar entrenant, vull continuar donant guerra en aquest món que m’apasiona. M’encanten aquestes curses, sempre dic que jo sóc més muntanyera que corredora, i aquesta cursa estava totalment pensada per a muntanyers. Gran part del recorregut era molt tècnic. La veritat es que vaig disfrutar molt, bueno i també vaig patir… també!  jejeje

 Quina serà la següent? Algún objectiu especial a mig termini?

Doncs el próxim objectiu important que vull fer es el Marató de la Sagra, (el segon Desafio Lurbel) i també m’agradaria el Desafio Aitana. Centraré lo que queda d’any en aquestos dos objectius i fins que arriben buscaré mitges maratons de muntanya i altres curses que es puguen acoplar al calendari.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: