8 de juny primer Trail per Muntanya de La Vall de Segó

trail_miniEstimats companys corredors. Tenim el gust d´anunciar-vos la celebració del 1º Trail a La Vall de Segó que es celebrarà el 08 de juny de 2014, i que tindrà eixida i arribada a la localitat de Faura a la área recreativa situada darrere del Camp de Fútbol.

El Trail tindrà una distancia de 24´5 km amb un desnivell positiu de 1500 metres. A més a més, qui no vullga fer un circuit tan exigent, té la possibilitat de fer la Marxa de 12 km amb un desnivell de 650 metres. Esta marxa no será competitiva i és apta per a senderistes. El Trail començarà ales 07:30h per tal de evitar els rigors del incipient estiu i la Marxa començarà a les 8:30h per tal de evitar molèsties amb els primers del Trail.

Ja estan obertes les inscripcions al portal de MyChip al preu de12 euros el Trail i 10 euros per a la Marxa fins el 01 de junyDel 02 al 06 de juny el preu aumentarà 3 euros. També podeu vore  el Reglament Provisional així com el circuit, el perfil i el track de les dues probes a la Secció de Muntanya de la nostra web.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: