Coneix els corredors de la Selecció Valenciana per al Campionat d’Espanya d’Ultratrail

csp6Este dissabte es donarà eixida al segon Campionat d’Espanya d’Ultratrail FEDME, amb seu a Castelló-Vistabella. La prova que decidirà els títols nacionals és la CSP115 – Penyagolosa Trails, que es disputa conjuntament amb la tradicional Marató i mitja Castelló-Penyagolosa.

La FEMECV va fer pública recentment la llista d’esportistes que representaran la Comunitat Valenciana en esta prova. Els corredors són: Francisco Sáez (CEM GR33), María Ángeles Aguilar (CD Misjueves), Alícia Chaveli (SM CD Never Stop Running), Juan María Jiménez (CD Never Stop Running) i Daniel Amat (CM CXM València).

Paco Sáez (Castelló) ja va fer un bon paper en l’anterior Campionat, arribant en cinquena posició. Potser siga el corredor més preparat dels seleccionats, coneixedor també del recorregut, i sobretot amb millor trajectòria. Millor valencià al passat UTMB (25é) o resultats a la Ronda dels Cims (4t i 6é) o GR10-Xtrem (3r), són un palmarès més que suficient per tindre la seua confiança.

Marian Aguilar (València) ja ha tingut diverses ocasions de fer-nos oblidar el títol i la plusmarca en kilòmetre vertical, gràcies al segon lloc al GR10-Xtrem i alguna altra més. La seua trajectòria esportiva l’ha compaginat amb una doble maternitat, pel què la seua experiència no és gran. Encara i tot, és l’única que ja ha lluit la samarreta de la Selecció.

Alícia Chaveli (Alzira) ja va aconseguir la quarta plaça en la CSP115 de l’any passat, seguint les xiques de la Selecció que allavors van fer una actuació imposible (quasi) de millorar. Alícia porta molts anys corrent i potser ara està en el seu millor moment, experiència (guanyadora del Trail Aneto, finisher de la TransAlpine-Run, …) no li manca. “Vull donar les gràcies a la FEMECV per pensar en mi per formar part de la Selecció Valenciana. Donaré lo millor de mi, això sí, disfrutant!

Juanma Jiménez (València) és qui major progressió ha portat en els darrers anys. Darrer guanyador del GR10-Xtrem, i amb resultats meritoris al UT de Barcelona (2n), UT Lago d’Orta (3r), i sobretot a la TDS’13 (4t). Molts ulls en ell i segur que donarà bon resultat.

Dani Amat (Elda) ha sigut l’últim convocat pel Seleccionador Àngel Font, potser el menys conegut. Dos armilles de finisher del UTMB i una de la TDS (9é) és experiència suficient per a esta distància. L’any anterior va arribar en 10a posició a Sant Joan.

En l’edició passada, on també es va disputar a la CSP115, els membres de la Selecció Valenciana van ser Xari Adrián (campiona), Míryam Talens (bronze), Juanan Ruíz (13é) i Sebas Sánchez (25é).

A estos corredors de la Selecció Valenciana cal afegir els actuals campions d’Espanya, Remigio Queral (Benlloch) i Xari Adrián (La Vall d’Uixó), que correran amb els seus equips. Favorits, però enguany amb més competència.

Tota la informació a http://www.penyagolosatrails.com/?lang=ca

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: