Zegama-Aizkorri, almenys una vegada en la vida

zegama

Zegama ha tornat a fer història. La marató de les maratons de muntanya, la Zegama-Aizkorri Mendi Maratoia, es va celebrar este diumenge amb un nivell de participació excepcional. Kílian Jornet ha guanyat per setena vegada, per fi amb rècord (3:48:38). Quant als corredors desplaçats des de la Comunitat Valenciana, Cristòbal Adell (La Sportiva Multipower) ha fet 4:12:20. Aconseguint una vintena posició i la segona millor marca valenciana en esta competició (les tres primeres en són pròpies). Sebas Sánchez (Marathon Crevillent), amb no-sabem-quantes participacions ja, deixa una marca de 4:30:00 entrant en la posició quaranta-dos. Altre repetidor, Juan Navarro ha fet 4:41:19. Jose Antonio Luna (4:44:11) i Jonathan Roglá (4:50:11) han sigut els més destacats sobre un circuit castigat per la pluja i amb el fang com a protagonista. En xiques Silvia Miralles (Mur i Castell Tuga), en la posició dinovena, ha fet un temps de 5:39:00. Es manté com a plusmarquista en esta prova.

One Trackback to “Zegama-Aizkorri, almenys una vegada en la vida”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: