L’elit del trailrunning es disputarà el Campionat d’Espanya de curses per muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon a la X Camille Extreme

camilleLa desena edició de la Camille Extreme serà l’escenari de la lluita pel preuat títol de campió i campiona d’Espanya. Per això els millors corredors i corredores del panorama nacional no sé perdran la cita d’Isaba i intentaran agafar el relleu d’Alfredo Gil i Núria Picas, campions en 2013.

Els vigents campions estaran presents per revalidar el títol guanyat l’any passat a la Vallibierna SkyMarathon però tindran davant seu a corredors de talla mundial que faran d’aquesta edició del campionat d’Espanya una de les proves més competides del calendari.

Entre les dones no faltaran les protagonistes de la Copa d’Espanya Gran Premi Buff – Salomon. L’actual líder de la Copa d’Espanya , Maite Maiora , i la guanyadora del II Trail Cara los Tajos, Ana Conde parteixen com a favorites per disputar-li la victòria a Picas. Nuria Dominguez, Leire Aguirrezabala i la navarresa Laura Sola també se sumaran a la lluita pel podi.

En categoria masculina el cartell de participants també és de luxe amb el primer i tercer classificats de la copa d’Espanya, Iban Letamendi i Ivan Ortiz al costat de corredors de prestigi com Zaid Ait Malek, Hassan Ait Chaou, Raul García, Tòfol Castañer, David López Castán, Jokin Lizeaga, Aritz Egea, Jessed Hernàndez i Just Sociats. La lluita per ser campió d’Espanya promet ser emocionant.

El recorregut estarà a l’altura dels paticipants amb un circuit exigent de 31,6 km de distància i 2044 metres de desnivell positiu , amb sortida i arribada a Isaba (820 m) i ambient d’alta muntanya. L’ascensió al Ezkaurre (2047m) així com el seu tècnic descens seran alguns dels obstacles més durs que hauran de superar els corredors.

Un total de 500 corredors es donaran cita l’1 de juny a Isaba. A les 9 del matí sortiran els 450 participants de la prova absoluta i mitja hora més tard prendran sortida els participants de la prova per júnior i cadet que es disputarà en un circuit de 12,3 kilòmetres amb 995 metres de desnivell positiu.

Informa: Ocisport

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: