Or per a la Selecció Valenciana, bronze absolut per a Melissa Galí i or per a la promesa Alba Beltrá

IMG_0931

Les xiques de la Selecció Valenciana han superat el subcampionat de 2005, quan l’equip era mixte. No eren favorites, però l’equip convocat per Àngel Font era molt compensat i no han fallat. Campiones com Melissa Galí i Sílvia Miralles, que s’han repartit els títols autonòmics esta temporada. Acompanyades per Raquel Martínez, molt combativa, i de l’experimentada Lola Peñarrocha, que ja va guanyar esta cursa fa uns anys quan va ser prova de Copa d’Espanya.

Melissa ens ha sorprés quan l’hem vist entrar en meta, en tercera posició. La cursa femenina es presentava molt complicada, amb un nivell impressionant. No obstant ens ha afavorit l’acumulació de proves de les darreres setmanes. Així les favorites han caigut a poc a poc. Primer les basques Maite Maiora i Ana Conde, també la castellana Nuria Domínguez. Després Leire Agirrezabala i Itzier Ibarbia. El circuit era dur i les xiques més motivades han sigut les que han guanyat la partida. Campionat per a la catalana Laia Andreu, que ho ha intentat molts anys abans. Plata per a la local Laura Sola, que ha donat la sorpresa. I el bronze per a una valenciana. Gaudeix Melissa, gaudeix. Poques valencianes han estat a la teua altura en tota la història del Campionat d’Espanya FEDME.

Eixa tercera posició ha sigut determinant per emportar-nos l’or per equips. Eixa, i que Silvia, Lola i Raquel arribaren totes tres tan a prop. S’ha notat el compromís amb la samarreta. Una vegada les basques k.o., les andaluses ens ho han posat difícil. S’han repartit plata i bronze per només una posició. Una victòria històrica, per a recordar. En un terreny que no és el nostre (embarrat, amb gran desnivell) com aquest de la Camille Extreme (Isaba, Navarra) les xiques de la Selecció Valenciana han fet història, i nosaltres n’hem sigut testimonis.

Alba Beltrà arredonia l’actuació de les nostres aconseguint el Campionat en sub-categoria Promesa. La de Novelda està aprofitant estes lliçons per un futur molt proper.Dissortadament Míryam Talens no pogué finalitzar la prova. Hi ha hagut moltes baixes i la seua una d’elles. Llàstima, de veritat, perquè una medalla de la sub-categoria veterana la tenia a tir amb Domínguez i Olazábal també retirades. No obstant, a estes altures, per a la crevillentina pujar al podi amb estes xavales deu ser una satisfacció molt merescuda (Míryam, tu ja tens una medalla com la de Melissa). Per a no deixar-nos a ninguna, cal anomenar Patricia Torres, que ha participat en la prova de categoria Júnior, acaban en novena posició.

Enhorabona a totes. És un orgull compartir esport amb vosaltres. Moltes gràcies.

Fotos de Ramón Ferrer

One Comment to “Or per a la Selecció Valenciana, bronze absolut per a Melissa Galí i or per a la promesa Alba Beltrá”

  1. Thank you a bunch for sharing this with all of us you really understand what you’re speaking approximately!
    Bookmarked.Kindly also talk over with my web site =). We could have a link alternate agreement among us

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: