Vallibierna Skyrace: Fran Maciá i Melissa Galí milloren posicions en la Copa d’Espanya

unnamed

La tercera prova (de cinc) de la Copa d’Espanya de carrera per muntanya FEDME 2014 es va disputar diumenge a Vilaller (Lleida) amb la Vallibierna Skyrace. Escenari conegut i recorregut més curt que en anteriors edicions, però encara molt atractiu. En total 32 kms i 2.700 m+ de desnivell en un terreny pirinenc.

Els resultats dels expedicionaris valencians han sigut els següents. En categoria Sénior (absoluta) Melissa Galí (Sel. Valenciana) ha aconseguit el nové lloc amb 4:30:49 i guanya 60 punts molt valiosos que la situen en sisena posició de la general, a manca de dues proves. Sílvia Miralles (Sel. Valenciana) dotzena i Alba Beltrá (Sel. Valenciana) vintena, i guanyadora en sub-categoria Promesa.

En xics els de la Selecció han estat encapçalats per Fran Maciá (nové). Millora resultats anteriors i es posa en quarta posició de la general. Per darrere la parella formada per Jhon Roglá (23é) i Víctor Serrano (24é), aquest en primera posició del Promeses. Juan Navarro (C.Atl. Onda) ha entrat tot just darrere, en vint-i-cinquena posició.

A estos resultats cal afegir el tercer lloc de Ramón Navarré (Mur i Castell Tuga) en categoria Júnior, i sobretot, la segona i tercera en la mateixa catagoria de les xiques Andrea Martínez (Amics VTF) i Patricia Torres (Mur i Castell Tuga). Andrea es posa líder en la general. Els corredors d’esta categoria, i la Cadet, disputaven sobre un circuit de 10 kms.

Finalment, fora de competició FEDME, Raquel Martínez (Mur i Castell Tuga) aconseguia la victòria en la versió 21K.

Foto: Monrasin

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: