La Celestrail 2014 per a Sònia Escuriola, i grans actuacions de Sebas Sánchez, Ruben Lucas i Diego Marín

web

Sònia Escuriola ha aconseguit la victòria en la Celestrail, les 50 milles d’Andorra Ultra Trail. Amb un crono de 14:18:22 la corredora de Cabanes ha vençut la cursa de 83 km i més de cinc mil metres de desnivell acumulat de manera èpica. El la versió Mític (112km) Sebas Sánchez ha finalitzat en segona posició (19:21:25), i no només això. Ruben Lucas (4:52:24) i Diego Marín (4:53:58) han sigut segon i tercer classificats en la la Marató dels Cims, completant una actuació magnífica dels nostres en la gran cursa andorrana. Sònia ens ho conta:

Despres d’un fin de semana intens per Andorra, estic intentan creure el que vaig conseguir dissapte en la carrera mes dura a la que mai enfrentat mai, cursa amb desnivells molts forts, baixades tecniques pero a la vegada recorregut amb una bellesa increible, indescriptible, no pensaba que podrie arribar a disfrutar tant de la montanya, vaig començar la cursa molt tranquila per disfrutar al maxim, puc dir que vaig fer dos carreres diferents, una d’Ordino fins a Escaldes i l’altra de Escaldes a Meta, la primera part que era per la nit mes tranquila i reservan forçes per arribar be fins al final…que va passar en la segona part? anava amb una bona tercera posicio pero la cuarta chica anava retallan-me en cada pas, al arribar a Escaldes km 44 on teniem una bolsa per si ens voliem cambiar… me vaig llevar la termica vaig traure les pintures de guerra i alli va començar la meua cursa, sensacions inmillorables, cada km anava millor, quan me vaig donar conte tenia a la segona chica a tir de pedra i vaig pensar…perque no? vaig a intentar-lo…meu vaig jugar tot i quina va ser la segona sorpresa? en la ultima pujada en el coll d’Arenes, bufffff que pujada!!!!!!!!!passe a la primera chica, no meu podia creure, aixina que tocaba tindre mes cap que mai i fer els ultims 10 km de cursa a tope pero amb coneiximent, no volia perdre eixa victoria…aixina que quan me vaig donar conte ja estave en meta, bufff no puc descriure el que vaig sentir, ho habia aconseguit, habia guanyat la Celestrail!!!

Vuic donar la enorabona a tots els finisher en especial als meus companys del GR-33 i Race Land, pero mes si cap a Carles Rossell per el seu carrerón en la Ronda, que tio mes dur!!!! i com no al meu gran idol jo sabia que no fallaries Roberto eres dur, constat i tot esforç te la seva recompensa i ai la tens ara a disfrutar del que has aconseguit!!! tambe als que no vau poder conseguir-lo…Andorra es Andorra….segur que podreu tornar a cumplir el vostre somni i creuar eixa meta…

Tambe agrair als companys d’expedicio per un finde inmillorable!!!

Per ultim vuic dedicar esta victoria a la meua familia perque son els que estan SEMPRE al meu costat, les meues germanes i la meva mare que son les que mes patisen quan estic per eixes montanyes…i com no a David, saps de sobra que sense tu no seria posible el que estic aconseguint, eres el pilar fonamental en la meua vida, se que els dos junts podem aconseguir el que ens proposem i se que tu tornaras a correr i a disfrutar de la montanya!!!

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: