Juanan Ruíz cada vegada més a prop de finalitzar el Tor des Geants

0

Des de diumenge 7 de setembre està disputant-se a la Vall d’Aosta (Itàlia) l'”endurance-trail” del Tor des Geants. Un trail de 330 km i 24000 m+ que té participació valenciana. En estos moments amb Juanan Ruíz com a millor classificat, quan hem passat l’equador de la prova. El de Vila-Real va en 18a posició, després del punt de control de Valtournenche. Lucas Boix (Sueca) ha abandonat, com també els favorits el català Óscar Pérez o el lleonés Salva Calvo, per diverses circumstàncies.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: