Sofia García Bardoll campiona d’Europa de maratons de muntanya

1Este cap de setmana es va disputar la final del European Mountain Marathons, un circuit de maratons de muntanya que s’ha celebrat durant nou proves en quatre països diferents. L’última ha sigut la Xtreme Lagos de Covadonga, el 20 de setembre. Sofia García Bardoll arribava en quarta posició. “Avui hem patit de valent, cap i cames no anaven junts, he acabat esta dura marató xtremelagos amb 4a posició absoluta i 3a sènior. Sempre bé es impossible, pero he acabat una de les maratons més boniques del territori nacional“. Enhorabona a la castellonenca!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: