Mario Bonavista i Raquel Martínez baten rècords a l’Entreparets de Vilafranca

1

La Cursa Entreparets, heredera de l’antiga Cursa per Muntanya de Vilafranca, s’ha celebrat sumant desset edicions. Esta vegada amb un oratge gens afavoridor. Molta boira i fang per als participants i rècord per a Mario Bonavista que ha guanyat per davant de figures com Fernando Ruíz i Raúl García Castán. Mario ha descrit la jornada així: “Bonica cursa a Vilafranca, plovent, com m’agrada… encara que una miqueta perillosa per la quantitat de pedres i roques banyades pel camí. Però així és la muntanya“.

La corredora de Castelló Raquel Martínez ha guanyat en categoria femenina per davant d’Èrica Gumbau i Sonia Mundina. També unes paraules de Raquel: “Un dia gris, fred i plujòs a Vilafranca però no ens ha impedit gaudir de la muntanya. Altra bonica cursa per assenyalar al calendari. A més a més contentíssima. De no pensar en fer-la fins última hora, a batre el rècord en quatre minuts“.

RESULTATS
MAS: 1. Mario BONAVISTA DOMINGO (GR33 Tottrail) 1:46:00; 2. Fernando RUIZ SANCHEZ (Elite Cementos) 1:48:43; 3. Raul GARCIA CASTAN (Tierra Tragame) 1:48:55
FEM: 1. Raquel MARTINEZ RODRIGUEZ (Mur i Castell Tuga) 2:15:56; 2. Erica GUMBAU BORT (Mur i Castell Tuga) 2:27:58; 3. Sonia MUNDINA GIL (GR33 Tottrail) 2:29:33
TOTAL: 372
CLASSIFICACIO: tdpevents

FOTOS: diadia

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: