La Marató del Montseny i la Sitja del Llop tanquen les Skyrunner National Series Spain & Andorra 2014 decidint els campions en la modalitat Sky i Vertical

Sin título

La primera edició de les Skyrunner National Series està arribant al final després d’una temporada intensa i repleta d’emocions. La Sitja del Llop i la Marató del Montseny tancaran un compionat històric després de la proclamació de Luis Alberto Hernando i Nuria Picas com a reis de les Ultraseries busca els millors en Vertical i Sky.

Sant Esteve de Palautordera acollirà els dies 8 i 9 de novembre la Vertical Sitja del Llop i la Marató del Montseny en un marc únic i fascinant com és el Parc Natural del Montseny. Dos proves vibrants en què els atletes hauran de donar el millor de si i apurar tota l’energia que els quedi a aquestes alçades de la temporada.

La Marató del Montseny arriba a la quarta edició consolidada com una de les maratons de muntanya de més qualitat de l’estsat i amb més de 1.000 corredors disposats a coronar les Agudes i el Turó de l’Home. L’interès en l’apartat competitiu serà doble ja que a més de ser la darrera prova de les Skyseries de la Sryrunner National Series Spain & Andorra també es disputarà el campionat de clubs de la FEDME.

Jessed Hernández i Francesc Solé es disputaran la victòria a la general de les Skyseries i tot i que Hernández surt com a principal favorit, el corredor del A.E. Matxacuca podria arrabassar-li la victòria final. La diferència de punts és enorme entre els dos (242 Hernández i 166 Solé) tot i que tan sols puntuaran els tres millors. Per a tots dos el pitjor resultat va ser a Zegama en què Jessed Herández va poder treure 54 punts i Solé tan sols 12. L’última cursa bonifica un 20% més la puntuació a meta, pel que una victòria de Francesc Solé, combinada amb una quarta posició d’Hernández donaria el campionat a Francesc Solé amb empat a 274 puntos, ja que prevaldria la millor posició a la darrera cursa.

En categoria femenina destaca la presència de Mesi Arcos, guanyadora de la Marató del Montseny 2014 i que partirà amb opcions fermes de revalidar victòria. Laia Andreu, vigent campiona de curses de muntanya FEDME, Silvia Miralles, tercera a la Copa d’Espanya de curses de muntanya FEDME i Rosa Valls, virtual campiona de les Skyseries de la Sryrunner National Series Spain & Andorra també seran corredores a seguir.

Pel que respecta a la Sitja del Llop i les Verticalseries, en categoria masculina els germans Teixidó tenen pràcticament assegurada la victòria final. Ferran Teixidó lidera la general tot i que ha disputat tres proves i parteix amb desventatge per sumar punts. Xavi Teixidó amb 178 en només 2 proves verticals tindrà l’oposició d’Enric Galocha que malgrat tenir poques opcions lluitarà per proclamar-se campió. En categoria femenina el lideratge és per Alba Xandri tot i que formarà equip a la Marató del Montseny amb el C.A. Arista i no participarà a la prova. La favorita per la victòria a la general és Nuria Lauco, que tot i estar en tercera posició, una victòria i fins i tot un segon lloc la podria portar, gràcies a la bonificació que atorga l’última prova, al més alt de les Verticalseries.

Al Montseny ens espera un final de temporada vibrant!

informa: Ocisport

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: