Silvia Miralles i Lola Peñarrocha pugen al podi del Marató del Montseny

foto_angel_enguita-12El club basc Sestao Alpino – GrafSestao revalida el títol de campió d’Espanya de clubs FEDME de curses de muntanya

Alfredo Gil i Laia Andreu assoleixen la victòria a la IV Marató del Montseny

El Campionat d’Espanya de curses per muntanya FEDME – Gran Premio Buff Salomon ha acabat la Marató del Montseny amb la disputa del Campionat de clubs de curses de  muntanya FEDME – Gran Premi Buff Salomon.

Sant Esteve de Palautordera i el Parc Natural del Monsteny han estat l’escenari d’una cacursa apassionant en que els clubs d’España amb llicència FEDME competien per ser el millor club de curses de muntanya. La prova s’ha celebrat sobre un recorregut molt exigent de distància marató i amb un desnivell positiu de 2.704 metres on Alfredo Gil i Laia Andreu han estat els més ràpids en creuar la meta.

La cursa ha començat amb Ionut Zinca, del Sestao Alpino – GrafSestao, i Tòfol Castanyer, del  evasion Mallorca Trail,  al capdavant imposant un ritmo rapídissim, peroò finalmente ha estat Alfredo Gil del Mur i Castell TUGA  qui ha aconseguit la victòria, aturant el crono amb un temps de 4 hores i 52 segons. Zinca ha estat segon amb un temps de 4 hores i 3 minuts i Tòfol Castanyer, amb 4 hores i 7 minuts ha tancat les posicions d’honor.

En categoria femenina Laia Andreu, del C.E Callús, ha sigut gran dominadora de la cursa i ha entrat a meta amb un temps de 4 hores i 51 minuts. Silvia Miralles, del Mur i Castell TUGA, ha seguit l’estela d’Andreu tot i que finalment ha sigut segona parant el crono en 4 hores i 55 minuts. Per la seva banda, Lola Peñarrocha, del Club GR 33, ha completat el podi amb un temps de 4 hores 59 minuts.

A la classificació final del Campionat d’Espanya de curses de muntanya FEDME – Gran Premio Buff Salomon el Sestao Alpino – GrafSestao ha revalidat el títol de campió de clubs de curses per muntanya del C.A Cuenca Dolomia i l’Asociación Tierra Trágame.

El Campionat d’Espanya de Clubs FEDME 2015 es disputarà el 22 de novembre de 2015 a la K25 Trail de la Calderona en Serra (València) amb una distància de 25 kilòmetres i 1.700 metres de desnivell positiu. La FEDME a més, organitzarà la Copa d’Espanya de curses de muntanya en línia, vertical i d’ultratrail, a banda del Campionat d’Espanya en línia indivudual i per seleccions autonòmiques, el campionat d’Espanya de kilòmetre vertical i el campionat d’Espanya d’Ultratrail.

Classificació Camiponat clubs FEDME Gran Premi Buff-Salomon:
1. Sestao Alpino – GrafSestao
2. C.A Cuenca Dolomia
3. Asociación Tierra Trágame

Senior Masculí
1. Alfredo Gil FEMECV 04:00:52
2. Ionut Zinca EMF-FVM 04:03:54
3. Tòfol Castanyer FBM 04:07:08

Senior Femení
1. Laia Andreu FEEC 04:51:31
2. Silvia Miralles FEMECV04:56:00
3. Lola Peñarrocha FEMECV 04:59:59

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: