La Selecció Valenciana debuta a la Copa d’Espanya FEDME 2015 este diumenge amb 7 corredors

unnamedEste diumenge 15 de març mampren la Copa de España FEDME Gran Premio Buff-Salomon 2015 amb la disputa de la Carrera por Montaña Miranda de Ebro. La prova burgalesa té 34 kms de recorregut i 3.400 m+ de desnivell.

Per a esta Copa d’Espanya Àngel Font (Seleccionador Autonòmic) ha triat el següent equip per disputar la competició: En categoria masculina participaran Mario Bonavista (L’Anglesola), Jonathan Roglá (La Vilavella), Julio Martínez Tecles (Banyeres) i el Promesa Víctor Serrano (Nàquera). Per part femenina Lola Peñarrocha (Castelló de la Plana), Melissa Galí (Gilet) i la Promesa Aine Sentous (Xàbia).

Més informació a la nota de premsa de la FEDME, i a la web de la prova.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: