Juanma Jiménez torna a guanyar el GR10-Xtrem

Juanma Jimenez

L’edició huitena d’este Valencia Ultra Trail ha sigut per a Juan María Jiménez (Greenpower), que arribava a meta venint de darrere i deixant caure un a un els seus predecesors. Gabi Valero ha sigut la locomotora que ha tirat del tirolés Daniel Jung (Gore) durant mitja cursa, i de Dani Amat (Atl. Petrer) un poquet menys. Els tres valencians ja sabien què era arribar primer a Andilla, i Juanma és aixina el primer corredor en repetir victòria en esta ultra. Javier Zúñiga a agafat el tren bo i s’ha deixat portar per Juanma, finalment tercer.

Totes les xiques darrere de Helene Ogi, companya suïssa de l’anterior guanyadora Denis Zimmermann (Salomon) que hui arrossegava problemes des del principi. Eva Bernat (CXM Valencia) venia a fer lo millor posible davant els seus companys (organitzadors) i ha sigut segona. Tercera Marian Bertolo (Mur i Castell Tuga).

MAS: 1. Juan María Jiménez Lloréns (Green Power ST) 9:40:16; 2. Daniel Jung (Gore Running Wear) 9:54:03; 3. Javier Zúñiga Pérez () 10:15:59
FEM: 1. Helene Ogi () 11:44:38; 2. Eva Bernat Lloréns (CXM València) 12:13:38; 3. Marian Bertolo Domínguez (Mur i Castell Tuga) 12:32:32
TOTAL: 238
CLASSIFICACIO: mychip.es
INFO: cxmvalencia.org

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: