Finalitza la Copa d’Espanya de Verticals al Turó de l’Home

sofiagarciabardoll_sitjadelllop2016
Finalitza la Copa d’Espanya de curses verticals amb la Sitja del Llop que fa cim al Turó de l’Home (Montseny). Els resultats més destacats han sigut per part de Sofia García Bardoll (2XU/Windxtreme) en sisena posición. Cristina Castillo (CXM València) novena i medalla de bronze de veteranes, el mateix metall que assolí al 2013. Laura Sola (Like Sport Lurbel) ha sigut plata. Per part masculina Miguel Angel Duplas (GR33/Calambres) ha sigut el millor valencià en catorzena posició.
NdP FEDME: Kiko Navarro i Virginia Pérez es proclamen Campions de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya Verticals FEDME – Gran Premi Four Factors a la Sitja del Llop
El junior Daniel Osanz i la basca Virgina Pérez han sigut els més ràpids a coronar el Turó de l’Home

El desenllaç de la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya Verticals FEDME – Gran Premi Four Factors a la Sitja del Llop ha resultat tan vibrant com s’esperava, i deixa a Kiko Navarro de la Selecció d’Aragó i a Virginia Pérez de l’Euskal Selekzioa, com els millors en la modalitat més explosiva de les curses per muntanya FEDME.
La vertical de la Sitja del Llop ha portat tota l’emoció de les curses verticals al Parc Natural del Montseny, en una jornada que ni l’aigua ni l’ambient típicament de tardor han aconseguit deslluir. Al municipi de Montseny s’ha donat el tret de sortida a la Sitja del Llop amb molts comptes pendents i tot per a decidir a la Copa d’Espanya de Curses per Muntanya Verticals – Gran Premi Four Factors. La cursa ha estat molt disputada i en l’ascens al Turó de l’home de 6.6 quilòmetres amb 1.185 metres de desnivell positiu el millor temps ha estat per al júnior Daniel Osanz, de la Selecció d’Aragó amb 48:19, seguit de Martín Álvarez amb 48:41. Entre els corredors federats i que aspiraven als punts i la victòria final a la Copa, el corredor balear Manuel Rullan ha estat el més ràpid amb 50:13, acompanyat al podi pel campió Kiko Navarro de la Selecció d’Aragó amb 50: 25 i Ignacio Javier Morón amb 50:29.
En fèmines la victòria ha estat per Virginia Pérez, que gràcies a la bonificació de la cursa final, s’ha alçat amb la Copa. Pérez ha estat l’única corredora capaç de baixar de l’hora i ha coronat en 59:11. Laura Sola (Like Sport Lurbel) s’ha hagut de conformar amb la segona posició en la Sitja del Llop i la Copa, i ha arribat a la meta amb 1:01:34. El podi l’ha completat Victòria Santamaria de la Selecció de Castella i Lleó amb 1:03:54.
La Copa d’Espanya de Curses per Muntanya Verticals – Gran Premi Four Factors FEDME es tanca amb un excel·lent balanç en les 4 curses del certamen que al costat del campionat, disputat a Fuente Dé, han permès als corredors gaudir d’una temporada molt emocionant que no s’ha resolt fins a l’última prova.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: