Esportistes d’Elit FEMECV

foto_Monrasin

La FEMECV dóna a conéixer la llista d’Esportistes d’Elit dels diferents esports de muntanya reconeguts segons els mérits de la temporada anterior. Han sigut beneficiats en modalitat B els corredors Ramón Recatalá (Campió Absolut Copa Espanya Ultra FEDME) i Joan Molina (Campió Júnior Copa Espanya Vertical FEDME). En categoria promoció Zoe Grimalt (Cadet).

NdP FEMECV: Esportistes d’elit de la FEMECV 2020

document: https://www.dogv.gva.es/datos/2020/04/03/pdf/2020_2793.pdf

Recentment la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV la resolució en la qual es troben aquells esportistes d’elit de 2020, tenint en compte els resultats de 2019.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport té diverses línies d’ajudes per als esportistes: les beques acadèmic-esportives i programes de tecnificació. També la distinció d’esportistes d’elit.

En aquesta resolució s’atorga aquesta distinció a diversos esportistes de la nostra federació, de les seues diferents disciplines. Amb aquesta distinció podran accedir a avantatges i suports que els permetrà continuar millorant els seus resultats, compaginar l’esport amb els seus estudis o realitats professionals: places reservades en centres universitaris, baremació més alta per a l’admissió donen centres públics educatius, flexibilitat d’horaris i calendari d’exàmens… etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: