Récord d’Oihana Kortazar de la mar al cim del Teide

Oihana Kortazar, foto: Salomon Spain

Ahir Salomon Spain va retransmetre el repte assolit al desembre per la basca Oihana Kortazar de rebaixar el récord d’ascens i descens al Teide 3718m des de la cota zero. El nou MTC (millor temps conegut) s’ha quedat en 6h41’18”. Retalla les marques anteriors de la catalana-neerlandesa Ragna Debats (7h01’49” en desembre del 2021), la sueca Emelie Forsberg (7h06’06” en novembre de 2017) i de la valenciana Teresa Nimes (8h25’38” el primer de maig del 2014), que va ser la pionera sobre el famós repte 040, de la mar al cim.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: