Andreu Blanes es penja el bronze al nacional de Cross

foto: tv-a.es

El colivenc Andreu Blanes, que ens va deixar bocabadats aquest estiu a la prestigiosa Sierre-Zinal (segon lloc, i posteriorment guanyador per desqualificació), ha aconseguit aquest cap de setmana la tercera posició al Campionat d’Espanya de Cross RFEA que es va disputar sobre el fangós circuit d’Ortuella. És la primera medalla per Andreu en aquesta competició, qui també ha pujat al podi amb l’equip de la federació valenciana a rebre l’or. Feia 30 anys que no es disputava el Campionat d’Espanya al País Basc.

Etiquetes:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: