Altra Copa del Món Sky per a Kílian

Sin títuloLa Limone Xtreme SkyRace ha servit de final de les Sky Series de la ISF. Kilian Jornet (Salomon) no ha donat opció a sorpreses, guanyant la prova. Ionut Zinca (Valetudo) i Aritz Egea (EMF) han completat el podi, amb Luis Alberto Hernando (Adidas) perdut en el pelotó. La Copa del Món per a Jornet, planta pera a Hernando i bronze per a Alex Nichols (Inov-8).

En xiques, victòria per a l’americana Stevie Kremer (Salomon-Agisko), sense donar opció a Antonella Confortola (Forestale) i Emilie Forsberg (Salomon), segona i tercera. Kremer or, Forsberg plata i la italiana Silvia Serafini bronze.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: