Teresa Nimes guanya la TDS i protagonitza l’actuació valenciana a les curses de l’Ultra-Trail du Mont-Blanc 2014

10649530_10204166197250558_5277315454187008340_nLa victòria de Teresa Nimes a la TDS (119km / 7250m+) ha sigut l’èxit més destacat dels corredors valencians a les curses de l’Ultra-Trail del Mont-Blanc, la cita obligada per als trailers de tot el món. Una victòria davant corredores com Nerea Martínez o la favorita francesa Maud Gobert, que va liderar bona part de la prova. Tere relata l’experiència al seu blog. És, potser, el millor èxit esportiu de la corredora de La Vila-Joiosa (ara resident a Múrcia).

Juanma Jiménez (Never Stop Running) ha sigut el millor dels xics, entrant en huitena posició. Malgrat no poder apropar-se al quart lloc assolit l’any anterior, entrar al Top10 ja és un èxit difícil de repetir.

Les altres participacions a destacar passen sobretot per la prova que s’estrenava, la OCC (53km / 3300m+) que ix des de Suïssa. Els corredors del Never Stop Running agafaren les posicions cinquena, per part d’Ana Román, i 13a i 15a amb els més jòvens Salva Puchades i David López Morcillo. Ells han marcat els temps i les possicions a batre en pròximes edicions.

En la CCC (100km / 5950m+) Ezequiel Cuesta (Mur i Castell Tuga) ha aconseguit finalitzar en 26a posició amb un temps de 14:06:39. Magnífic resultat del corredor de La Vall d’Uixó, molt a prop de la 19a posició aconseguit per Ramón Recatalá en 2012.

A la cursa reina, la que va crear el mite que ara és, la UTMB (168km / 9600m+) els més destacats han sigut Remi Queral (Race Land), que ha arribat 30é amb 25:17:03, i el repetidor Víctor Bernad (Meridiano 0). Víctor ha millorat la seua marca i deixa en 24:33:28 la millor marca valenciana al UTMB de tots els temps, també la posició (24a). El corredor castellonenc ha progressat possicions mentre passaven les hores i ens deixa amb les ganes de vore si serà ell el primer en baixar de les 24 hores en la UTMB. Remi també millora l’anterior plusmarca de Francisco Sáez establerta l’any passat (25h40:27).

Més info de edicions anteriors ací.

3 Trackbacks to “Teresa Nimes guanya la TDS i protagonitza l’actuació valenciana a les curses de l’Ultra-Trail du Mont-Blanc 2014”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: