2004

La tercera edició de la mítica Cursa del Bastiments-Núria va rebre els aspirants a campinons d’Espanya. El clàssic recorregut pirinenc de 33 km i més de 2.000 m+ va tornar-se més dur per les condicions meteorològiques, que van fer abandonar alguns corredors per hipotèrmies, que van ser evaquat en helicòpter.

En esta ocasió el duel estava de part del vigent campió Fernando García Herreros (MAD) i del campió del món Agustí Roc (CAT). Los dos pudierons saludarse por primera vez en la misma linea de salida. Miguel Ángel Sánchez (VAL), absent la temporada passada i retirat en l’anterior, arribava amb ganes de donar la sorpresa. El Roc va prendre la iniciativa des del principi, escapant-se en la dura i llarga pujada inicial. Però una baixada kamikaze del madrileny va deixar el títol en les seues mans als darrers kilòmetres. Miguel Ángel va arribar a dos minuts del català, i aconseguia, per fi, pujar a un podi del Campionat d’Espanya. Simón García (VAL) arribava en setena posició, per davant d’un tal Raúl García Castán (MAD).

Yolanda Santiuste (MAD) no va poder véncer a casa dos anys abans, i arribava a Queralbs amb el recorregut revisat setmanes abans. Anava a per totes i va aconseguir la victòria sobre Roser Español (CAT), que era favorita. Només dos minuts van separar-les. Més justa va ser la diferència entre Isa Casado (EUS), tercera, i Marta Busquets (CAT), que van arribar a l’esprint.

Asun Gil (VAL) arribava huitena, encara que perdia el campionat en veteranes. Tere Salvador (VAL) aconseguiria la tercera posició en eixa mateixa categoria. Felipe Gigante (VAL) seria tercer també.

       

1. Fernando GARCIA HERREROS (MAD)
2. Agustí ROC AMADOR (CAT)
3. Miguel Ángel SANCHEZ CEBRIAN (VAL)

7. Simón GARCIA GARCIAVeterans1. Julio MERINO CHAVES (CAT)3. Felipe GIGANTE GARRIDO
1. Yolanda SANTIUSTE BLAZQUEZ (MAD)
2. Roser ESPAÑOL BADA (CAT)
3. Isa CASADO GALLEGO (EUS)

8. Asunción GIL CIRUELOS; 13. Teresa SALVADOR RICOVeteranes1. Charo RODRIGUEZ RAMON (MAD)2. Asun GIL CIRUELOS; 3. Teresa SALVADOR RICO
video TV3: Duel-a-Bastiments
Edicions anteriors: 20022003

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: