Avanç resultats: KV Puig Campana

foto: Costa Blanca Trails

Al Campionat Autonòmic de Km Vertical disputat hui a Finestrat fins a quatre xiques han baixat el vell récord (51’36”) de Marian Aguilar sobre aquest circuit, i les tres primeres també el récord autonòmic (51’22”) de Maria Beltrán. Tota una mostra de força encapçalades per Maria Fuentes, Ana Tauste i Maria De La Torre, que es reparteixen les medalles absolutes.

A la competició masculina, l’aragonés Daniel Osanz, poseïdor de tres medalles de cada metall a tres Campionats d’Espanya de l’especialitat, ha sigut qui més a lluit al cim del Puig Campana. Segon, i Campió autonòmic, el català Daniel Castillo, tercer i quart han sigut Antonio Martínez i Fran Macià, que han completat el podi de la competició FEMECV.

MAS: 1. Daniel OSANZ LABORDA (AD Maestrazgo) 0:39:06; 2.🥇Daniel CASTILLO FERNANDEZ (Marathon Crevillent) 0:39:27; 3. 🥈 Antonio MARTINEZ PEREZ (Marathon Crevillent) 0:40:02; 4. 🥉 Francisco Vicente MACIA GARCIA (Marathon Crevillent) 0:40:05; 5. Albert FERRER CAMAÑES (AD Maestrazgo) 0:40:30
FEM: 1. 🥇 Marieta FUENTES OLCINA (Lurbel Team) 0:48:29®️; 2. 🥈 Ana TAUSTE GALERA (Lurbel Team) 0:48:59; 3. 🥉 Maria DE LA TORRE CELADES (CM GR33) 0:51:16; 4. Júlia FONT GOMEZ (Amics VTF) 0:51:24; 5. Maria del Pilar MEDINA HEREDIA (Triatlón Pasico a Pasico) 0:54:11
Total: 194
Classificació: mychip.es

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: